Αστροκύριακο 30 Απριλίου με 1η Μαΐου

Αστροκύριακο 30 Απριλίου με 1η Μαΐου

Πρωτομαγ(ε)ιά

783
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ζώδια

Ένα ακόμα Αστροκύριακο έφτασε, και το συγκεκριμένο φέρνει το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας, μαζί με το Πάσχα αλλά και την Πρωτομαγιά. Ο καινούργιος μήνας να φέρει αλλαγές, και μια νότα ανανέωσης στα ζώδια.

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Ταύρο (30/4), τα ερωτικά έρχονται σε πρώτο πλάνο και απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά και οικονομικά μας. Οι σχέσεις δυναμώνουν, και γίνονται πιο δεμένες, αλλά θα χρειαστούμε χρόνο να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας.
Η Πρωτομαγιά θα είναι σχετικά ήρεμη, και θα μας δώσει το χρόνο να ηρεμήσουμε και να απολαύσουμε τις τελευταίες μέρες των Πασχαλινών διακοπών μας, με οικογένεια, φίλους και τους συντρόφους μας. Είναι μια καλή ημέρα να φροντίσουμε τα εν οίκω, και να δώσουμε λίγο από τον εαυτό μας σε αυτούς που μας χρειάζονται και που έχουν σταθεί στο πλάι μας τόσες φορές. Θα είναι μια καλή ημέρα για σύντομα ταξίδια που θα φροντίσουν να αδειάσουν το μυαλό μας, και να προσφέρουν μερικές καυτές στιγμές με το ταίρι μας. Μην διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι σας απασχολεί, μερικές φορές είναι καλύτερα να υπάρχει ένα κύμα παρά να μαζευτεί και να έρθει…τσουνάμι!

Κριός

Όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο για το Σάββατο Κριέ! Με την Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου, θα πάρει φωτιά το ομαδικό σου πνεύμα. Κάνε το κομμάτι σου και κράτα την συνεργασία σε υψηλά επίπεδα με την παρέα σου. Αφιέρωσε την μέρα να τα πεις με φίλους που έχεις καιρό να δεις, ή αυτοσχεδίασε κάποιο event! Την Κυριακή του Πάσχα, άλλαξε ταχύτητα και χαλάρωσε. Γέμισε τις μπαταρίες σου με την Σελήνη στους Ιχθύες και τον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης. Δεν θα έχεις πολύ ενέργεια να σπαταλήσεις, άλλωστε το Πάσχα είναι μια χαλαρή μέρα από μόνη της, και κάποιος από τον στενό κύκλο σου θα χρειαστεί την υποστήριξη σου, οπότε κράτα δυνάμεις!

Ταύρος

Κάποιοι από τους στόχους που είχες θέσει για την Παρασκευή θα περάσουν στο Σάββατο, με την Σελήνη στον δέκατο οίκο της φιλοδοξίας σου. Μπορεί να φέρεις δουλειά σπίτι, ή να χρειαστεί να κάνεις κάποιο μερεμέτι εκεί. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλά, ενώ κάποιος άντρας, φίλος ή συγγενείς, θα σου προσφέρει την βοήθεια που χρειάζεσαι. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Ιχθύ, και σε ενθαρρύνει να συνεργαστείς και να γιορτάσεις, και έχοντας μια ρομαντική χροιά, μπορεί να υπάρξουν «σπίθες» με κάποιον φίλο φίλου, ή ακόμα και με κάποιον που γνώρισες δικτυακά. Η νηστεία τέλειωσε…

Δίδυμος

Τα ρίσκα, ακόμα και τα μικρά, μπορούν να αποφέρουν μεγάλες ανταμοιβές. Πάρε την ευκαιρία από μια πρόταση που θα δεχθείς το Σάββατο. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν τεράστιο τζογάρισμα, οι πιθανότητες είναι καλύτερες από όσο νομίζεις. Με την Σελήνη στον ένατο οίκο σου, θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιο ταξίδι, κάτι που δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Την Κυριακή υπάρχουν πράγματα που έχουν μείνει πίσω, και πρέπει να τα βάλεις σε μία σειρά. Γίνε ο καπετάνιος του πλοίου, και οδήγησε το με ασφάλεια στο λιμάνι, όποιο και αν είναι αυτό. Θυμήσου να κρατήσεις το κλίμα θετικό, και σκέψου το σαν μια ευκαιρία να δεθείς με ανθρώπους και όχι να τους κάνεις το αφεντικό.

Καρκίνος

Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου Καρκίνε! Αν μάθεις ή γίνεις αδιάκριτος για κάποιο εκλεκτό μυστικό, κλείδωσε το μακριά από όλους το Σάββατο. Ότι και να γίνει μείνε πιστός στο λόγο σου περί μυστικότητας. Θα νοιώθεις αρκετά μυστικοπαθής ούτως η άλλως και θα κινηθείς σε χαμηλούς ρυθμούς, οπότε μην πιέζεις τον εαυτό σου να αναμιχθεί με κόσμο. Η Κυριακή έρχεται για να ελαφρύνει κάπως τα πράγματα καθώς η Σελήνη περνάει στον Ιχθύ και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σου. Αναπλήρωσε τον χαμένο «παιχνιδιάρικο» χρόνο σου με κάποια μονοήμερη εξόρμηση, ή με το να εξερευνήσεις μια καινούργια περιοχή (achievement unlocked!), ή να βρεις ένα καινούργιο χόμπι.

Λέων
Οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο, και με την Σελήνη στον Υδροχόο καλό θα ήταν να βρεις τον χρόνο για τα άτομα του στενού σου κύκλου, ειδικά αν δεν τους έχεις δει καιρό. Άσε την κουβεντούλα και όρμα στα σοβαρά κατευθείαν, οι πιθανότητες είναι ότι και οι ίδιοι θέλουν να μοιραστούν σοβαρά θέματα που τους απασχολούν και θέλουν βοήθεια. Την Κυριακή η ψιλοκουβεντούλα έχει την δυνατότητα να μετατραπεί σε κάτι πολύ σοβαρό. Τόλμησε να αποκαλύψεις πτυχές τους εαυτού σου που συνήθως κρατάς κρυμμένες, χωρίς να χρειαστεί να ρίξεις και όλες σου τις άμυνες. Σκέψου το σαν να μοιράζεσαι της επιθυμίες σου, και αυτό θα κινήσει την περιέργεια στους υπόλοιπους και θα φέρεις αυτούς που σκέφτονται αντίστοιχα…κοντά σου!

Παρθένος

Ώρα για καθάρισμα, τουλάχιστον το Σάββατο! Με την Σελήνη στον αποδοτικό σου έκτο οίκο, σε εμπνέει να συμμαζέψεις, να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις στην ζωή σου. Απλά μην το παρατραβήξεις, γιατί η όρεξη που έχεις για όλα αυτά, θα πέσει κατακόρυφα και απότομα. Η Κυριακή αφορά τις σχέσεις σου, με την Σελήνη να περνάει στον Ιχθύ. Δεν είναι ώρα να τακτοποιήσεις την ντουλάπα σου Παρθένε, αλλά είναι ώρα να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον κολλητό σου, ή την σύντροφο σου. Αν είσαι σε σχέση ένα σύντομο ταξιδάκι θα κάνει θαύματα στον έρωτα σας, και μπόνους πόντοι αν πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει ποτέ.

Ζυγός

Τα βέλη του έρωτα σε έχουν για στόχο και θα σε πετύχουν το Σάββατο. Με την Σελήνη στον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σου να διεγείρει το θερμό ταμπεραμέντο σου. Άρπαξε την ευκαιρία αυτή και βάλε φωτιά στα Σαββατόβραδα! Έχεις δεσμό; Κάνε ένα επικό ραντεβού που θα κρατήσει ώρες, και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να το σχεδιάσεις εκτενέστερα, άσε την διάθεση να σε οδηγήσει. Την Κυριακή είσαι σε μια πιο πρακτική φάση με την Σελήνη στον Ιχθύ, και τον έκτο σου οίκο. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να τον περιποιηθείς, ενώ θα ήταν φρόνιμο να πάρεις κάποια ώρα και να προετοιμαστείς για μια εβδομάδα που θα σου θυμίσει ότι έχεις αφήσει αρκετές δουλειές του σπιτιού στη μέση. Τσκ τσκ…δεν το περίμενα από εσένα, αλλά μην φοβάσαι, θα μπεις πλήρως προετοιμασμένος από Δευτέρα.

Σκορπιός

Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου το Σάββατο, και με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον τέταρτο οίκο σου, θα σε βρει σπίτι να χαζεύεις σειρές και ταινίες. Ο γεμάτος αλλαγές Ουρανός μπορεί να σε εμπνεύσει για κάποια άσκηση στο σπίτι ή ένα υγιεινό γεύμα, αλλά μην περιμένεις και κάτι παράλογο να συμβεί. Την Κυριακή η χλιδάτη σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια με την Σελήνη να περνάει στον Ιχθύ και τον πέμπτο οίκο της καλοπέρασης. Βγες, διασκέδασε χωρίς σταματημό, και δούλεψε πάνω στην ελκυστική γοητεία του Σκορπιού. Αν είσαι σε σχέση είναι μια υπέροχη μέρα για παθιασμένες περιπέτειες ή για ένα πιο βαθύ δέσιμο μεταξύ σας.

Τοξότης

Θα είσαι γεμάτος όρεξη για παιχνίδια στην αρχή του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σου. Θα θες να γνωρίσεις κόσμο, και να μπεις σε νέα κοινωνικά γκρουπ, οπότε άσε το κουλτουριάρικο πνεύμα σου να αναλάβει τα ηνία και να σε οδηγήσει σε νέα πράγματα. Δοκίμασε νέα φαγητά, νέες ταινίες, γενικά απόλαυσε την εξερεύνηση του νέου! Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Ιχθύ και τον τέταρτο οίκο σου, και σε προκαλεί να γίνεις πιο σπιτόγατος. Πάρε το χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου από το Σάββατο, και ασχολήσου με το σπιτικό σου. Γιατί όχι και με τον κήπο σου; Το να περάσεις χρόνο με την οικογένεια, ή κάποια γυναίκα που σε στηρίζει θα δώσει πολύ θετική ενέργεια στο είναι σου!

Αιγόκερως

Μπορεί να έχει έρθει το Σαββατοκύριακο, αλλά το μυαλό σου είναι σε πρακτικά ζητήματα κολλημένο. Προσπάθησε να τα αγνοήσεις, γιατί το Σάββατο υπόσχεται διασκέδαση, και δεν θες να την χάσεις. Κάποιος από την οικογένεια σου χρειάζεται την βοήθεια σου, οπότε δώσε του ένα χέρι βοηθείας, και ίσως να μην είναι ο μόνος. Το σπιτικό σου μπορεί να χρειαστεί κάποια από την μαγεία σου για να το μετατρέψεις σε «έπαυλη». Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον Ιχθύ και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σου, και σου φέρνει απρόβλεπτη διασκέδαση! Μην κάνεις πολύ συγκεκριμένα σχέδια, καθώς θα θες να ακολουθήσεις την παρόρμηση σου. Βγες με άτομα που έχουν όρεξη για διασκέδαση και κουβεντούλα, και έχε το νου σου, καθώς υπάρχουν σπίθες από κάποιον που δεν είχες δει ξανά με αυτό το μάτι…

Υδροχόος

Με την Σελήνη στο ζώδιο σου το Σάββατο, θα θες να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις Υδροχόε. Δεν θες να έχεις κλεισμένα σχέδια σήμερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θες να βγεις, ακόμα και μόνος. Μην αφήσεις την ατζέντα των υπολοίπων να καθορίσει το δικό σου Σαββατοκύριακο, ειδικά αν χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον Ιχθύ και τον πρακτικό δεύτερο οίκο σου. Και αφού γέμισες τις μπαταρίες σου το Σάββατο, είσαι έτοιμος να διαλέξεις τι θα κάνεις σήμερα, απλά απέφυγε τα βαρετά πράγματα. Με την Αφροδίτη να σου δίνει έξτρα λάμψη είναι καιρός να παίξεις τα χαρτιά σου. Αν είσαι σε σχέση πάντως, ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να μετατραπούν σε μια εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά.

Ιχθύς

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως κοιμισμένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης το Σάββατο. Τα συναισθήματα σου μπορεί να είναι κάπως πιο «βαριά» επίσης, και δεν θα έχεις πολύ όρεξη να το κάψεις γενικά. Αν χρειαστεί να βγεις, προτίμησε κάτι ήσυχο, όσο ήσυχο μπορεί να είναι οτιδήποτε το Σάββατο βράδυ. Σίγουρα θα είναι καλύτερο να κρατήσεις πάντως δυνάμεις για κοινωνικές περιπέτειες, καθώς την Κυριακή η Σελήνη έρχεται στο ζώδιο σου και επανεκκινεί το σύστημα σου ολοκληρωτικά. Η ενέργεια σου επιστρέφει δυναμικά και είσαι έτοιμος να διώξεις την σκυθρωπή ατμόσφαιρα από πάνω σου. Ώρα να πάρεις τα πόδια σου και να κάνεις βήματα μπροστά! Άσε το παρελθόν πίσω σου και όρμα προς το ενδιαφέρον και ανανεωμένο σου μέλλον!

Για οποιαδήποτε αστρολογική απορία έχετε, μην διστάσετε να μου στείλετε pm στο Facebook και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας απαντήσω.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ