Τα ζώδια για την εβδομάδα 2 με 8 Μαΐου

Τα ζώδια για την εβδομάδα 2 με 8 Μαΐου

Τα κεφάλια μέσα!

1325
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ζώδια

Καινούργιος μήνας, καινούργια εβδομάδα για τα ζώδια, και ο Μάιος μπαίνει δυναμικά στις ζωές μας. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και Κρόνο (2/5) καλό θα ήταν να αποφύγετε την συμμετοχή σε ανούσιες συζητήσεις που δεν σας αφορούν.

Και θα σας κουράσουν, κυρίως ψυχικά, και μπορεί να δημιουργηθούν περιττές εντάσεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (3/5) σας επιβραβεύει αν δουλέψετε σκληρά, και θα φέρει βελτίωση στα επαγγελματικά σας, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σας.
Τα ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο με την Σελήνη να κάνει τρίγωνο με Άρη και Κρόνο (4/5) και θα χρειαστεί να σεβαστείτε τις ανάγκες των άλλων και να μην έχετε κολλημένο μυαλό στην τετράγωνη λογική. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι η καρδιά και το μυαλό είναι αλληλένδετα. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο (6/5) τα θέματα καρδιάς θα πρέπει να γίνουν πιο ανοιχτά, καθώς μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν από μόνοι τους τις προθέσεις σας, ενώ ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (7/5) φέρνει εύνοια στα επαγγελματικά! Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και θα ανταμειφθείτε για αυτό!

Κριός

Είσαι ασυναγώνιστος, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, καθώς Δευτέρα και Τρίτη κανείς δεν μπορεί να σε συναγωνιστεί, και όλοι θα σε θαυμάζουν για το πως συνέτριψες τον ανταγωνισμό. Μέχρι Πέμπτη πρωί, οι φιλοδοξίες σου θα έχουν ένα ευρύτερο κοινό και υποστήριξη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή να δημιουργήσεις νέες συμμαχίες και να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια. Ίσως δυσκολευτείς λίγο να πάρεις μπρος Πέμπτη απόγευμα και μέχρι το Σάββατο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράψεις την έννοια της συνεργασίας από το λεξιλόγιο σου. Βρες μια νέα οπτική για τα πράγματα, με το να βοηθήσεις εσύ κάποιον άλλο στο να πετύχει τους στόχους του. Το Σαββατοκύριακο σε φέρνει πίσω στη δράση, αλλά προσοχή στα συναισθήματα σου, καθώς θα είναι δύσκολα στην διαχείριση.
Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιείς την κρίση σου και άλλο να είσαι επικριτικός. Βρες την χρυσή τομή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ειδικά σε ότι αφορά τα ερωτικά σου, και το ταίρι σου. Αν βάλεις σαν προτεραιότητα κάποιον άλλον – φίλο, σύντροφο, ή κάποια νέα γνωριμία – την Τετάρτη, το ερωτικό σου κάρμα θα απογειωθεί, και θα δείχνεις και πολύ πιο γοητευτικός ταυτόχρονα. Η ανταμοιβή σου στον έρωτα θα έρθει μάλλον γρήγορα, και αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου να «μπλεχτείς» με την σύντροφο σου την Παρασκευή. Αν είσαι ελεύθερος ίσως ήρθε η ώρα να γίνεις πιο τολμηρός και να κάνεις το βήμα. Λίγη σόλο εξερεύνηση στον τομέα του έρωτα την Κυριακή, ξεκινά μια υπέροχη ιστορία για σένα.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τετάρτη.

Ταύρος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε καλή διάθεση και προσγειωμένη. Η υπομονετική και ανοιχτόμυαλη στάση σου αποδίδει καρπούς την Δευτέρα, και την Τρίτη το πρωί, και όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει. Από Τρίτη απόγευμα και μέχρι Πέμπτη πρωί προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτη, καθώς κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεσηκώσει αλλά μην του δώσεις την ευχαρίστηση, θα καταλήξει σε σύγκρουση συμφερόντων. Μέχρι το Σάββατο πρωί ψάξε για ευκαιρίες να μοιραστείς τους στόχους και τα προβλήματα σου με τους φίλους σου, ενώ το απόγευμα και την Κυριακή ξεκίνα λίγο shopping therapy!
Δοκίμασε λίγο παλιομοδίτικο φλερτ, με μια νότα καινούργιου την Δευτέρα ή Τρίτη. Μηνύματα στο κινητό, μερικά γλυκά λόγια, ή αν είσαι ελεύθερος δικτυώσου ιντερνετικά για τον μη παραδοσιακό δρόμο προς τον έρωτα. Τετάρτη είναι καλή ημέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου, και θα θες να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για αρκετή ένταση, αλλά και πάθος, την Παρασκευή και Σάββατο. Οι σχέσεις, νέες, παλιές, ή ακόμα και η πιθανές νέες, έχουν μια ροή τώρα με ενδιαφέροντα αποτελέσματα, ενώ η Κυριακή σε βρίσκει σε μια πιο ήρεμη και φιλοσοφική φάση, μια που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ερωτική διαφώτιση.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Δίδυμος

Το να περάσεις τις ιδέες σου θα σε δυσκολέψει αρκετά στην αρχή της εβδομάδας Δίδυμε. Από Δευτέρα μέχρι και Τρίτη πρωί, θα πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά σου για να καθαρίσεις το τοπίο από αμφιβολίες και να ορίσεις την ατζέντα σου στους άλλους. Από Τρίτη απόγευμα όμως και μέχρι Πέμπτη πρωί θα επηρεαστείς θετικά από κάποιο πειστική, και ίσως και λίγο τρελή, ιδέα. Μην κάνεις πίσω σε μερικές δυναμικές αλλά και ενδιαφέρουσες διαφωνίες, καθώς σου εξιτάρουν το μυαλό. Πέμπτη απόγευμα μέχρι και το Σάββατο, θα πετάς στα σύννεφα και μην εκπλαγείς αν βρεις την δημιουργικότητα σου κατά την διάρκεια της πτήσης. Η Κυριακή προσφέρεται για να απολαύσεις το φιλικό σου περιβάλλον, με το οποίο μπορείς να αντλήσεις και να ακολουθήσεις κιόλας, τις συμβουλές του.
Είσαι έντονα στο μυαλό κάποιου στην αρχή της εβδομάδας, όσο αφορά τα ερωτικά, και τα μηνύματα που σου στέλνει είναι εκεί έξω και σε περιμένουν να συντονιστείς. Από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη, αν είσαι σε σχέση τα πάντα θα κινηθούν γύρω από το ταίρι σου, και πιθανώς να μην μπορείς να εστιάσεις και κάπου αλλού, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία για νέες ερωτικές περιπέτειες. Τι περιμένεις; Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, και η προσεκτική εφαρμογή της εξυπνάδας σου σε κάποιο ερωτικό θέμα, φέρνει καταπληκτικά αποτελέσματα την Παρασκευή και Σάββατο. Η Κυριακή προσφέρεται για ρομαντικές στιγμές με την σύντροφο σου, αρκεί να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει, και να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Καρκίνος

Κράτα χαμηλό προφίλ στην αρχή της εβδομάδας αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη το πρωί, θα έχεις δυσκολία στο να είσαι ξεκάθαρη προς τους άλλους και όσα πεις μπορεί να παρερμηνευτούν εύκολα. Από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι την Πέμπτη, θα έχεις καλύτερη επικοινωνία, ειδικά αν στοχεύσεις στο μυαλό τους και όχι στην καρδιά τους. Μέχρι και το Σάββατο θα δυσκολευτείς να μείνεις συγκεντρωμένος και το μυαλό σου θα θέλει να περιπλανηθεί. Αφέσου ελεύθερος, μπορεί να μάθεις αρκετά πράγματα από λίγο διαλογισμό και ελευθερία σκέψης. Σάββατο απόγευμα αλλά και την Κυριακή σκέψου προτού μιλήσεις, και προτού δράσεις.
Ένα ερωτικό σου ζήτημα που σε είχε στην τσίτα τόσο καιρό, δεν μοιάζει πλέον τόσο μεγάλη υπόθεση πλέον στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Νοιώθεις καλά και αυτό έχει σημασία. Πρόσεχε όμως γύρω στην Τετάρτη καθώς η ατζέντα σου στον ερωτικό τομέα μπορεί να έχει άλλα πλάνα από αυτά του συντρόφου σου. Το να βρείτε κοινό έδαφος είναι ο δρόμος για να προχωρήσετε μπροστά. Τα συναισθήματα σου είναι άναρχα την Παρασκευή και Σάββατο, και αυτό κάνει πιο ενθουσιώδη τα πράγματα γύρω σου, αλλά ίσως και λίγο τρομακτικά, για κάποιον που είναι πιο ήπιων τόνων. Την Κυριακή οι παλμοί πέφτουν, και θα θες λίγο χρόνο για σένα να σκεφτείς διεξοδικά τι θέλεις από την ζωή και τον έρωτα.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Λέων

Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στην αρχή της εβδομάδας, οπότε όρμα και άρπαξε το! Δευτέρα και μέχρι το πρωί της Τρίτης θα βρεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις τους στόχους σου, και μπορείς να κάνεις και λίγη φιγούρα καθώς τους πετυχαίνεις. Θα βρεις τους υπόλοιπους να σε θαυμάζουν για τα κατορθώματα σου, αλλά από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι και την Πέμπτη, καλύτερα να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και τους τόνους, κι αυτό γιατί μπορεί ο θαυμασμός να μετατραπεί εύκολα σε συγκρούσεις. Μέχρι και το Σάββατο, πάρε το χρόνο σου και εμπιστεύσου το ένστικτο σου, ειδικά στα οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα του Σαββάτου και για όλη την Κυριακή, θέσε σαν στόχο να μάθεις κάτι καινούργιο, και προπαντός, να διασκεδάσεις καθώς μαθαίνεις!
Νοιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά στην αρχή της εβδομάδας με το ένστικτό σου να σου λέει να χρησιμοποιήσεις την σφοδρότητα που κρατάς για εκείνους που σε απειλούν. Μην σταματάς όμως εδώ, και προσπάθησε να δεις που βρίσκεσαι, συναισθηματικά, και μίλα για αυτά την Τρίτη και μέχρι και την Πέμπτη. Ο έρωτας ανθίζει αυτές τις μέρες, αλλά πρέπει να του το επιτρέψεις για να γίνει. Παρασκευή και Σάββατο είναι περισσότερο μέρες οικογένειας, παρά έρωτα, αλλά η έννοια «οικογένεια» καθορίζεται από εσένα τον ίδιο. Η Κυριακή έρχεται να φέρει πίσω τα ερωτικά σου, και είναι μια τέλεια μέρα για ένα διασκεδαστικό ραντεβού, και ένα υπέροχο πρωινό ή brunch μπορεί να είναι εξαιρετικά σέξι!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τετάρτη.

Παρθένος

Θα βρεις τον εαυτό σου να είναι ασυνήθιστα εξωστρεφής και αισιόδοξος στην αρχή της εβδομάδας, και αυτό θα φανεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Από Δευτέρα μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης, μην εκπλαγείς αν βρεις ευκαιρίες να γίνεις δημιουργικές, ακόμα και ρομαντικές, ιδέες και σχέδια! Από εκείνο το σημείο και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης θα πετύχεις ένα οργανωτικό coup αν θέλεις. Θυμήσου όμως ότι υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθεις. Μέχρι και το Σάββατο πρόσεξε ιδιαιτέρως για προβλήματα στις συνεργασίες σου, επαγγελματικές και μη, και τώρα δεν είναι η ώρα να είσαι επικριτικός. Την Κυριακή θα καταφέρεις να συντονιστείς με την πραγματική σου αίσθηση σκοπού, και θα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.
Κάποιος είναι ακριβώς στα standards που έχεις θέσει στην αρχή της εβδομάδας και είσαι αρκετά χαρούμενος που υπάρχει. Δεν τον βλέπεις; Ίσως να κοίταγες στο internet; Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να κάνεις μεγάλα σχέδια για την Τετάρτη αλλά δεν είσαι και απολύτως σίγουρη για αυτά. Μοιράσου τον προβληματισμό σου, παρά να το αφήσεις να σε φάει αργότερα. Παρασκευή και Σάββατο τα συναισθήματα σου κάνουν κουμάντο, πράγμα που σε μπερδεύει αφάνταστα, αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ καυτό για τους άλλους που περιμένουν τον κλασσικό πρακτικό εαυτό σου. Την Κυριακή πάρε ένα αισθηματικό ρίσκο, θα νοιώσεις (περιέργως) τέλεια!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Ζυγός

Ξεπέρασε τα παλιά σου όρια με την αρχή της εβδομάδας, καθώς από Δευτέρα μέχρι και το πρωί της Τρίτης θα βρεις τον εαυτό σου υπερβολικά συναισθηματικό. Ξεφλούδισε το κλαψιάρικο κέλυφος σου και αγκάλιασε την εσωτερική αισιοδοξία σου. Από το απόγευμα και μέχρι και την Πέμπτη, ξεκίνα να δοκιμάζεις νέα πράγματα και να γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ρομαντικές και πνευματώδης προόδους. Πέμπτη απόγευμα και μέχρι και το Σάββατο η ρουτίνα σου θα αναστατωθεί, τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να είσαι ευέλικτη. Τόσο το βράδυ του Σαββάτου όσο και η Κυριακή, ενδείκνυνται για ερωτικά τετ α τετ με τον αγαπημένο σου.
Μια νέα και ήρεμη προοπτική για τα αισθηματικά σου εμφανίζεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αγνόησε και παραγκώνισε τον «θόρυβο» και επικεντρώσου να βρες την ισορροπία σου. Από την Τρίτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα είσαι ο νικητής σε όποιο κοινωνικό γεγονός ή διαγωνισμό! Φλέρταρε παθιασμένα και απόλαυσε την προσοχή που θα λάβεις από τον κόσμο. Παρασκευή και Σάββατο η κοσμική πρόκληση είναι να δώσεις περισσότερα από όσα παίρνεις, και αν μπορείς…πολύ περισσότερα. Η Κυριακή δίνει λάμψη στα ερωτικά σου, και η έμφυτη ρομαντική σου φύση ωφελείται από την επεκτατική ενέργεια της, οπότε στόχευσε ψηλά!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Σκορπιός

Νοιώθεις εξωπραγματικά φιλόδοξος στην αρχή της εβδομάδας, και από Δευτέρα μέχρι και Τρίτη απόγευμα η θέληση και αποφασιστικότητα σου θα βαρέσουν «κόκκινο» και είναι μια καλή περίοδος για να να κάνεις συμφωνίες και με την σφραγίδα! Από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι και αυτό της Πέμπτης, το να δουλεύεις με άλλους δεν θα είναι το ίδιο αρμονικό, ειδικά αν είσαι κλειστός στις ιδέες τους. Από εκεί και μέχρι και το Σάββατο τα κρυφά σου ταλέντα βγαίνουν στο προσκήνιο, όποια και αν είναι αυτά, και αν έχεις αμφιβολίες χρησιμοποίησε την φαντασία σου. Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή βρες για ευκαιρίες να προβάλεις και να παρουσιάσεις την
ανιδιοτέλεια σου.
Πληροφορίες για τα ερωτικά σου έρχονται στην αρχή της εβδομάδας, και είναι ιδιαίτερης βαρύτητας. Θα έχεις την σωστή νοοτροπία για να αποκρυπτογραφήσεις τα συμφραζόμενα γύρω στην Τετάρτη. Η απόφαση μπορεί να μην είναι σαφής τώρα, αλλά όσες περισσότερες εναλλακτικές σκεφτείς, τόσο πιο προετοιμασμένος θα είσαι. Η υπομονή αποδίδει την Παρασκευή και Σάββατο, όταν η πλήρης κατανόηση των ερωτικών σου θεμάτων αναδύεται, και τι τύχη! Είσαι φοβερά μαγευτικός και γοητευτικός. Είτε είσαι σε σχέση ή ψάχνεσαι, τώρα είναι η στιγμή να λάμψεις. Μην το παρακάνεις την Κυριακή, και αν το ένστικτο σου μιλάει, άκουσε το, ξέρει!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Τοξότης

Μια μεγάλη αλλαγή σε περιμένει στην αρχή της εβδομάδας, και αν και συνήθως δεν σκας ιδιαίτερα για το πως θα τα βγάλεις πέρα, μικρές οικονομικές λεπτομέρειες θα έρθουν στο προσκήνιο την Δευτέρα. Βρες τα φράγκα, αλλά κάνε το δημιουργικά, και από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και την Πέμπτη ανακάλυψε έναν ολόκληρο νέο κόσμο γεμάτο ανθρώπους, οι οποίοι έχουν και φοβερές και νέες ιδέες για να μοιραστούν μαζί σου. Μέχρι και το Σάββατο θα έχεις μια έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο και το μυαλό σου σε αυτήν την ανεμελιά. Από το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και την Κυριακή, θα είσαι γεμάτη ενέργεια, και τόσο η διασκέδαση όσο και ο έρωτας, είναι μπροστά σου και σε περιμένουν.
Η ευρύτερη εικόνα που έχεις για τα ερωτικά και αισθηματικά σου είναι ξεκάθαρα για σένα στην αρχή της εβδομάδας, όμως μια σχετική λεπτομέρεια χρειάζεται περαιτέρω έλεγχο. Γύρω στην Τετάρτη, μπορείς να βρεις την χαρούμενη ισορροπία μεταξύ του «αγναντεύω το μέλλον», και του «ζω το τώρα». Απόλαυσε κάθε στιγμή, και κάνε γνωστές τις προθέσεις και τα όνειρα σου. Μια κοινωνική κατάσταση την Παρασκευή ή το Σάββατο θα σε κάνει να νοιώσεις (περιέργως) ντροπαλή, αλλά ρώτα εδώ κι εκεί μερικές έξυπνες ερωτήσεις και γρήγορα θα νοιώσεις καλύτερα και θα περάσεις και σαν πιο συναρπαστική. Η Κυριακή έρχεται για να εξερευνήσεις εκ νέου τον κόσμο, ή μήπως έναν συγκεκριμένο κάτοικο του;
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Αιγόκερως

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και φιλοδοξία. Δευτέρα και μέχρι το πρωί της Τρίτης θα καταφέρεις να βγάλεις πολύ δουλειά, και θα πάρεις και πολλούς επαίνους για αυτό. Από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι και την Πέμπτη θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε καινούργια σχέδια που κάνεις, και καλό θα ήταν να πάρεις κάποια καθοδήγηση προτού ξεκινήσεις. Από και μετά, και μέχρι και το Σάββατο η δημιουργικότητα σου ανθίζει! Θα βρίσκεις αναπάντεχες λύσεις σε προβλήματα, και θα σκέφτεσαι τολμηρές και έξυπνες ιδέες. Οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν από εσένα και από το Σάββατο απόγευμα και μετά είναι η ώρα να στρέψεις την προσοχή σου την οικογένεια σου.
Μια σύνδεση (η επανασύνδεση) με ένα μακρινό σου φίλο ή κάποια φωνή από το ερωτικό σου παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο στην αρχή της εβδομάδας. Βρες εδώ κάτι που θα αγαλλιάσει την καρδιά σου. Γύρω στην Τετάρτη, τα επαγγελματικά έχουν τον πρώτο ρόλο, αλλά ένα ερωτικό ζήτημα έρχεται να πάρει τα ηνία της παράστασης. Λίγη εσωτερική αναζήτηση την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο σου δίνει την δυνατότητα να βρεις μια καινούργια προσέγγιση στον ερωτικό τομέα, και είναι μια ισχυρή προσέγγιση που θα δώσει και αντίστοιχα αποτελέσματα. Μην αγνοείς το μικρόβιο της αλήθειας σε κάποια συμβουλή που θα ακούσεις. Κυριακή ρίξε τους ρυθμούς και χαλάρωσε. Ακόμα και εσύ χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Δευτέρα.

Υδροχόος

Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου αρκετά μπερδεμένο με την εξέλιξη των γεγονότων γύρω σου την Δευτέρα ή Τρίτη, αλλά μην πας κόντρα στο κύμα. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν και προσαρμόσου αν χρειαστεί. Από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι και την Πέμπτη, θα είσαι πηγή έμπνευσης. Είσαι στα καλύτερα σου σε ότι αφορά την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα σου, και οι άλλοι θα εκτιμήσουν και αγαπήσουν αυτά σου τα χαρακτηριστικά. Από το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επανεκτιμήσεις την κατάσταση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βάλεις τον εαυτό σου μπροστά. Σάββατο και Κυριακή, γίνε πιο μποέμ και δώσε τα όλα!
Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που μετράνε στην αρχή της εβδομάδας, γιαυτό πρόσεξε τα λόγια που πεις, και καλύτερα να κάνεις κάτι γλυκό για κάποιο φίλο ή την αγαπημένη σου, αν έχεις. Αυτή η προσοχή που θα δείξεις, στρώνει το δρόμο για μια υπέροχη νέα εμπειρία γύρω την Τετάρτη, και θα δεις και μια ρομαντική ευκαιρία που μπορεί αλλιώς να είχες αγνοήσει εντελώς. Άπλωσε το χέρι σου και θα ανταμειφτείς. Είσαι στα καλύτερα σου Παρασκευή και Σάββατο, και θα είσαι το επίκεντρο όλων, και θα νοιώσεις υπέροχα σαν το κεντρικό γρανάζι μια καλοδουλεμένης μηχανής. Την Κυριακή, μην εκπλαγείς αν ακούσεις ευχάριστα νέα από το ερωτικό μέτωπο.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Ιχθύς

Θέλεις να γίνεις ο αρχηγός; Η μήπως θέλεις να συνδέσεις ένα γκρουπ που χρειάζεται ηγεσία άμεσα; Ότι και να είναι, θα βρεις την διοικητική σου ικανότητα να είναι σε ζήτηση με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Από το απόγευμα της Τρίτης και μέχρι και την Πέμπτη θα βρεις τον εαυτό σου πνιγμένο από νέες ιδέες. Ανάλυσε τες με φίλους και προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις εντελώς τρελές από αυτές που είναι απλά μη ρεαλιστικές, ακόμα και αν σου φαίνεται περίεργη ιδέα. Από το απόγευμα της Πέμπτης και έπειτα, βάλε αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή με το να επαναπροσδιορίσεις την προοπτική σου. Σάββατο απόγευμα και Κυριακή, ψάξε για κρυμμένες λύσεις σε δύσκολους «γρίφους», άλλωστε είναι από τις αγαπημένες σου ασχολίες.
Το ένστικτο της φροντίδας παίρνει μπροστά, όταν κάποιος περνάει ρομαντικές και ερωτικές δυσκολίες στην αρχή της εβδομάδας. Βοήθησε τους, και άκουσε τους προβληματισμούς τους με την καλά ακονισμένη διαίσθηση σου. Το ερωτικό σου κάρμα σου ανταποδίδει το καλό κάπου μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, όπου θα μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να κάνεις βελτίωσης στο βασίλειο του έρωτα. Μην κοιτάς απλά, άρπαξε το από τα μαλλιά! Παρασκευή και Σάββατο αν κάτι σου φαίνεται έξω από τα νερά του, απόφυγε το και πάρε το χρόνο σου. Καλύτερα να απολαύσεις την δική σου παρέα από να αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν. Την Κυριακή η τύχη είναι με το μέρος σου, και η διαύγεια έρχεται να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου δείξει νέα πράγματα. Θα ανοίξεις;
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Παρασκευή.

Για οποιαδήποτε αστρολογική απορία έχετε, μην διστάσετε να μου στείλετε pm στο Facebook και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας απαντήσω.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ