Τα ζώδια για την εβδομάδα 25 με 1 Μαΐου

Τα ζώδια για την εβδομάδα 25 με 1 Μαΐου

Η εβδομάδα των παθών...ή οχι;

723
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ζώδια

Η Μεγάλη Εβδομάδα, θα είναι πράγματι μεγάλη για τα ζώδια. Τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά και επαγγελματικά, θα υπάρχουν μεγάλες ανακατατάξεις, και για μερικούς θα είναι πραγματικά η εβδομάδα των παθών.

Το καλό είναι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να ορθοποδήσεις ξανά, και να κάνεις καινούργια πράγματα και ανακαλύψεις. Ψάξε μέσα σου, αναθεώρησε απόψεις που σε χαλάνε και τέλειωνε με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Ο μήνας φεύγει, το Πάσχα έρχεται, και μαζί του εκτός από τα κόκκινα αυγά φέρνει και…κόκκινο στους τομείς της ζωής σου. Το τι επίδραση θα έχει αυτό το χρώμα πάνω σου, είναι καθαρά στο χέρι σου να το ορίσεις.
Σε όλο αυτό θα βρεις πιστούς συμμάχους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς, και τα άστρα θα σε βοηθήσουν να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που εμφανίζονται, αλλά πρέπει να έχεις κι εσύ την θέληση να το κάνεις. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δεν θέλει να σωθεί. Καλό θα ήταν βέβαια να ανάψεις και μια λαμπάδα στους φίλους, συγγενείς ή ακόμα και τον σύντροφο σου, καθώς το στήριγμα που θα ψάξεις θα στο δώσουν απλόχερα εκείνοι, και σε μια περίοδο που όλα είναι ρευστά, τέτοια στηρίγματα κρατάνε όρθια τα σπίτια. Το Σαββατοκύριακο πάντως θα είναι σχετικά ήρεμο, και θα είναι φτιαγμένο για να απολαύσεις τις Πασχαλινές σου διακοπές, και να καλωσορίσεις τον καινούργιο μήνα, ο οποίος έρχεται καυτός. Δεν χρειάζεται νηστεία η εβδομάδα απαραίτητα…υπομονή και επιμονή χρειάζεται, όπως τα περισσότερα σε αυτή τη ζωή.

Κριός

Δώσε προσοχή στους ανθρώπους τριγύρω σου και όλα θα πάνε καλά. Δευτέρα και Τρίτη ίσως θα πρέπει να χαμηλώσεις την ένταση στην ανταγωνιστική φύση σου, και να χρησιμοποιήσεις αντί αυτού την γοητεία σου, για να προοδεύσεις. Μεσοβδόμαδα οι σκέψεις σου θα σε χαοτίσουν, και δεν θα είναι όλες ιδιαίτερα καλές δυστυχώς. Η καλύτερη λύση για τους «πονοκεφάλους», είναι κρατήσεις χαμηλό προφίλ, και να μην ενδώσεις. Παρασκευή και Σάββατο είσαι ξανά ο αισιόδοξος και εξωστρεφής εαυτός σου, οπότε βγες σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς και αναζήτησε την περιπέτεια! Κυριακή αφέσου στις ικανότητες και δυνάμεις σου, καθώς και στην ικανότητα των δικών σου ανθρώπων να σε βοηθήσουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
Hello, it’s me, τραγουδάει για σένα ο έρωτας, και η Δευτέρα είναι μια καταπληκτική μέρα για να ακολουθήσεις μια ερωτική παρόρμηση. Ζήτησε της να βγείτε, ή αν έχεις ήδη σχέση, σχεδίασε κάτι μοναδικό για την αγαπημένη σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, κράτα την επικοινωνία γλυκιά και σύντομη. Πιο σοβαρές συζητήσεις καλύτερα να κάνεις Τρίτη ή Τετάρτη. Ανοίξου και μοιράσου. Ο έρωτας βρυχάται από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, και αυτές είναι μερικές «καυτές» νύχτες για ραντεβού, ειδικά αν τις κάνεις και λίγο περιπετειώδη. Την Κυριακή ανασυντάξου και ξεκουράσου, καθώς θα είναι μια τυπική και ήρεμη ημέρα για εσένα.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Δευτέρα.

Ταύρος

Αν περίμενες ότι αυτή θα ήταν μια βαρετή εβδομάδα, ετοιμάσου να εκπλαγείς ευχάριστα! Η ρουτίνα σου παίρνει φωτιά την Δευτέρα και Τρίτη και καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις τον ρυθμό και όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί για διασκέδαση, ακόμα και αν πρέπει να αφήσεις λίγο πίσω την δουλειά. Τετάρτη και Πέμπτη το πάθος σου θα σε σπρώξει για περισσότερη δράση, απλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις και να μην παρασυρθείς σε «κινδύνους». Παρασκευή΄
και Σάββατο το σήμα κατατεθέν σου (η υπομονή δηλαδή) θα αποδώσει! Τώρα είναι η ώρα να κάνεις μια παύση και να αναλογιστείς, ακόμα και αν οι υπόλοιποι τρέχουν. Η Κυριακή σου φέρνει κάποιον ο οποίος θα σε διαφωτίσει πάνω σε θέματα που σε απασχολούν.
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να πάρει μπρος ο ερωτικός τομέας, είναι να κάνεις κάτι το αναπάντεχο, και αυτό ακριβώς θα κάνεις την Δευτέρα, είτε για να γνωρίσεις κάτι νέο, είτε για να αναθερμάνεις μια υπάρχουσα σχέση. Τρίτη μέχρι και Πέμπτη σε βρίσκουν σε πιο σταθερή φάση, το οποίο σε κάνει να νοιώθεις καλά, και πιο γοητευτική το οποίο έχει αποτέλεσμα…βλέπεις που το πάω; Χρησιμοποίησε την γοητεία σου για τα καλύτερα αποτελέσματα!Παρασκευή θα είσαι μια καυτή πρόκληση για τον οποιοδήποτε, αρκεί να ξέρει πως να σε προσεγγίσει, ενώ Σάββατο είναι σούπερ μέρα για έξοδο και ραντεβού! Το ίδιο και το πρωινό της Κυριακής, ή ακόμα καλύτερα…πήγαινε το σερί!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Δίδυμος

Κάθε εβδομάδα σου θα έπρεπε να ξεκινά έτσι! Είσαι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό την Δευτέρα και Τρίτη, και έχεις αυτή τη γοητεία που εμπνέει τόσο στη δουλειά σου, όσο στο σπίτι αλλά και γενικά παντού. Πιο ήρεμες θα είναι η Τετάρτη και Πέμπτη, και θα είσαι πιο προσηλωμένος στην ανάλυση παρά στη δράση. Αυτή η περίεργη διαίσθηση σου θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο, όπου θα μπορέσεις να βάλεις τις ιδέες σου σε δράση, και θα βρεις αρκετή βοήθεια από άτομα που σκέφτονται παρόμοια με σένα. Την Κυριακή, κράτα μια ευέλικτη στάση, γιατί θα υπάρχουν αρκετά αναπάντεχα γεγονότα, οπότε κράτα τις πόρτες σου ανοιχτές για…διαφυγή.
Μία νέα και καυτή ιδέα για κάποιο αισθηματικό θέμα έρχεται να σε ταρακουνήσει την Δευτέρα. Είσαι σε φάση φλερταρίσματος, και όλοι σε αγαπούν. Κάποιο είδος ζήλιας θα βγει στην επιφάνεια την Τετάρτη, αλλά θυμήσου ότι ακόμα και ένα μικρό μέρος από το «τέρας» μπορεί να κάνει ζημιά μακροπρόθεσμα. Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο είσαι φίνα, και τα πάντα φαίνονται να πηγαίνουν προς το δρόμο που θέλεις και θέτεις. Η λάμψη που βγάζεις στρέφει την προσοχή πάνω σου, και υπάρχει αφθονία σε ερωτικά ενδιαφέροντα προς το πρόσωπο σου. Την Κυριακή μην περιμένεις ότι ο σύντροφος σου θα μπορεί να διαβάσει μαγικά το μυαλό σου και το τι θες. Μίλα μαζί του και μην κλείνεσαι.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Καρκίνος

Προσοχή στα προβλήματα και στις εντάσεις στο σπίτι Καρκίνε, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Δευτέρα και Τρίτη μπορούν να φέρουν συγκρούσεις στο σπίτι, αλλά λίγη κατανόηση από πλευράς σου μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Από Τετάρτη αλλά και Πέμπτη, τα αισθήματα θα είναι έντονα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θερμές ρομαντικές σχέσεις, αλλά κάτι τέτοιο θα φέρει κάποια προβλήματα στα οικονομικά σου, οπότε προσοχή. Παρασκευή και Σάββατο δώσε στην υπέρ-ευαίσθητη φύση σου ένα ρεπό, και πάρε χρόνο για τον εαυτό σου, ενώ την Κυριακή βρες ένα ευφάνταστο τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.
Μια αρκετά φορτισμένη αλλά και φορτωμένη Δευτέρα μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις καταβεβλημένος, και να μην αφήνει πολλά συναισθήματα να βγουν προς τα έξω. Περίμενε την Τρίτη και Τετάρτη όμως, γιατί αυτές οι μέρες έρχονται για να δημιουργήσουν νέους ρομαντικούς δεσμούς, από αυτούς που σου αρέσουν, απλά επέλεξε αν θα είναι κάποιος υπάρχων ή κάτι νέο. Ακολούθησε το ένστικτο σου, είναι πλήρως συντονισμένο. Αν έχεις ραντεβού την Πέμπτη, Παρασκευή ή Σάββατο, οργάνωσε κάτι μεγάλο! Κακόμαθε τον εαυτό σου βρε αδελφέ, και κάνε το για να γουστάρεις! Την Κυριακή θα ρίξεις τους ρυθμούς και θα είναι όλα λίγο πιο ήρεμα, αλλά μερικές φορές η χαρά βρίσκεται στα μικρά πράγματα.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Λέων

Όλοι είναι με το μέρος σου στην αρχή της εβδομάδας, και πως θα μπορούσαν να μην είναι. Έχεις όλες τις απαντήσεις, αλλά και την διασκέδαση, τόσο την Δευτέρα, όσο και την Τρίτη. Απόλαυσε την δημοσιότητα. Τετάρτη και Πέμπτη, θα ηρεμήσεις για λίγο, και είναι η κατάλληλη ώρα να κάνεις λίγο ανάλυση και ενδοσκόπηση. Θα γυρίσεις στη δράση ακριβώς για το Σαββατοκύριακο και πάλι θα βρεις το χειροκρότημα, μαζί με την στοργή και τον θαυμασμό να σε περιμένει όπου κάνεις την εμφάνιση σου. Την Κυριακή βοήθησε τον εαυτό σου, με το να βοηθήσεις κάποιον άλλον. Κάρμα;
Το να πεις ξεκάθαρα τι θέλεις από το βασίλειο του έρωτα, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να το συνειδητοποιήσεις την Δευτέρα, οπότε κάλεσε τον αγαπημένο σου και μίλα του ανοιχτά. Τρίτη και Τετάρτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να κάνεις πράξη όσα έχεις σκεφτεί, οπότε μην κάθεσαι! Ακολούθησε την καρδιά σου και λάμψε. Δεν θα μπορούσες να ζητήσεις κάτι παραπάνω από τα αστέρια, όσο αφορά τα ερωτικά σου από Πέμπτη και μέχρι και το Σάββατο. Φωτιά και λαύρα, αυτό είσαι αυτή τη στιγμή, οπότε δώσε του να καταλάβει. Ο έρωτας είναι σίγουρα στον αέρα. Πάρε την Κυριακή για να ξεκουραστείς, άλλωστε κέρδισες την ξεκούραση με το σπαθί σου.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Δεύτερα.

Παρθένος

Δείξε σύνεση σε ότι αφορά τα οικονομικά σου θέματα στην αρχή της εβδομάδας. Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες που θα είσαι αρκετά επιρρεπείς σε αγορές και αυτό είναι κακό, οπότε προσπάθησε να μην ενδώσεις. Από Τετάρτη δυνάμωσε το είναι σου με έξυπνες και βαθυστόχαστες συζητήσεις με άτομα που εξιτάρουν την νοημοσύνη και την περιέργεια σου, είναι άλλωστε από τα πράγματα που σε γεμίζουν και σαν άτομο. Παρασκευή και Σάββατο μην βιάζεσαι, γιατί ξέρεις τι λέει η παροιμία… Μερικές φορές τα πιο τολμηρά και πιο πολύτιμα ρίσκα, είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους, εκεί που δεν έχεις…κανένα έλεγχο. Την Κυριακή άραξε τα κυβικά σου. Η σκληρή σου δουλειά σε έχει κουράσει και είναι ώρα για χαλάρωση, διασκέδαση και γιατί όχι και έρωτα.
Μια λογική ματιά στον έρωτα σου δίνει μια ανανεωμένη προοπτική την Δευτέρα, αλλά μπορεί να ακούγετε παράλογη και εξώκοσμη για κάποιον άλλον, την σύντροφο σου για παράδειγμα. Τρίτη μέχρι και Πέμπτη τα πάντα έχουν μια δόση ρομαντισμού και ερωτισμού, και αν σχεδιάσεις ένα ραντεβού ή μία έξοδο, αυτή η δόση θα οδηγήσει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο! Υπάρχει σίγουρα η προοπτική για μια ανταλλαγή ενέργειας, η οποία θα είναι ηλεκτρισμένη! Θα θες να έχεις πλήρη έλεγχο σε όλες τις λεπτομέρειες είτε αφορούν κοινωνικά, είτε ρομαντικά δρώμενα, τα οποία όμως την Παρασκευή ειδικά δεν θα βρεις μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Περίμενε το Σάββατο και την Κυριακή που όλα θα έχουν μπει σε μία σειρά και μπορείς να κινηθείς όπως ακριβώς θέλεις!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Παρασκευή.

Ζυγός

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο παιχνιδιάρικο χαμόγελο και την χαλαρή σου στάση; Κανείς, τουλάχιστον όχι στην αρχή της εβδομάδας, όπου η γοητεία σου τινάζει την μπάνκα στον αέρα τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη. Από την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη θα συνεχίσεις να έχεις την προσοχή πάνω σου, αλλά θα έχεις κάποια προβλήματα με τα οικονομικά σου, και ίσως πρέπει να γίνεις λίγο…Σκρούτζ. Κάνε ένα καλά οργανωμένο οικονομικό πλάνο για να μην πιεστείς την υπόλοιπη εβδομάδα. Από κει και μετά θα είσαι γεμάτος με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Θα έχεις πολλά να πεις, και θα είσαι το επίκεντρο στις παρέες, οι οποίες θα θέλουν να ακούσουν ότι έχεις να πεις. Η Κυριακή είναι η μέρα που θα πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, ειδικά μετά από μια τόσο γεμάτη εβδομάδα!
Βρες κάποιο φίλο ή τον σύντροφο σου για να μοιραστείς μια ευχάριστη και αστεία εμπειρία την Δευτέρα, θα μεγαλώσει την χαρά σου από το να πας μόνος. Τρίτη και Τετάρτη μπορεί να μην είναι και οι καλύτερες μέρες για ερωτικές περιπέτειες, αλλά μπορείς να είσαι ευγνώμων με αυτά που έχεις, και τα άστρα θα στο ανταποδώσουν! Αν ψάχνεις για μια καλύτερη βραδιά για ραντεβού, μην πας πολύ μακριά. Να, από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα είναι ιδανικές για τις μεγάλες και υπέροχες ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, και θα σου κερδίσουν πολύτιμους πόντους στο πρωτάθλημα του έρωτα. Και το Σάββατο και την Κυριακή, η διορατικότητα σου είναι χρήσιμη στο να μοιράσεις συμβουλές σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα τόνο δυσκολίας, και τόσο η καρδιά σου, όσο και το κεφάλι σου συμφωνούν ότι Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες που πρέπει να σκέφτεσαι προτού πράξεις. Η στάση σου την Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη για όλα, και θα σε βρει με πολύ αυτοπεποίθηση και χάρισμα. Ξέρεις τι θες και ξέρεις και πως να το αποκτήσεις. Παρασκευή και Σάββατο, να περιμένεις ότι θα σε συνεπάρει η στιγμή, και κάποιος πολύ πειστικός, θα θέλει να συνεπάρει στα σχέδια του, αλλά μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για οδηγό αν αυτό θα είναι καλή ιδέα ή όχι. Την Κυριακή είναι ώρα να δοκιμάσεις ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.
Βάδισε με προσοχή στα ερωτικά σου, όπως και στα επαγγελματικά σου την Δευτέρα. Μην πας στα τυφλά με βάρκα την ελπίδα, προτού δεις την ρότα που έχεις ορίσει. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνεις σε κάποιο ερωτικό ζήτημα από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη. Το κλειδί εδώ για να πάρεις αυτό που θες, όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι να αφήσεις στην άκρη τις προσδοκίες σου. Θα θες να βγεις και να τα κάνεις όλα…ρημαδιό (που λένε και στο χωριό μου) την Πέμπτη ή την Παρασκευή βράδυ, είτε αυτό αφορά φίλους, ή ένα ραντεβού με την αγαπημένη σου. Τα άστρα πάντως σε συμβουλεύουν να μην το παρακάνεις. Το Σαββατοκύριακο κάνε την χάρη σε ένα φιλικό σου πρόσωπο που έχει ανάγκη και δες το κάρμα σου να φωτίζει!
Η Τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Τοξότης

Ποιος σε αγαπάει Τοξότη; Όλοι απ’ ότι φαίνεται, τουλάχιστον με την αρχή της εβδομάδας. Φίλοι και θαυμαστές θα είναι στις «υπηρεσίες» σου Δευτέρα και Τρίτη, και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις γνωστές τις επιθυμίες σου, θα βρεις ένα αρκετά προσηλωμένο κοινό. Τετάρτη και Πέμπτη αυτή η εξωστρέφεια που έχεις, μπορεί να μετατραπεί σε αιδημοσύνη, και ίσως είναι ώρα να ηρεμήσεις και να πάρεις λίγο χρόνο για σένα. Από Παρασκευή και λίγο και το Σάββατο, θα είσαι πάλι ο ευχάριστος και εύστροφος εαυτός σου, και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις όμορφα ακόμα και αν δεν πάνε όλα όπως τα σχεδίασες. Την Κυριακή κάνε μια μοναδική και αυθεντική, όσο μικρή και αν είναι, συμβολική κίνηση προς κάποιον που σημαίνει πολλά για σένα.
Μπορεί να είσαι ανυπόμονος για κάποια κίνηση προόδου σε θέματα της καρδιάς την Δευτέρα, αλλά θυμήσου ότι δεν μπορείς να βιάσεις την αγάπη. Ο λόγος που τα πράγματα πηγαίνουν με αυτό το ρυθμό θα γίνει αντιληπτός την Τρίτη ή Τετάρτη, κυρίως γιατί το σκαλίζεις και ρωτάς για να μάθεις λεπτομέρειες. Την Πέμπτη και μέχρι και το Σάββατο θα περάσεις σούπερ, καθώς αφήνεις την αγάπη να πάρει τον δρόμο της, και εκεί είναι που γίνονται τα πράγματα ενδιαφέροντα, και…καυτά! Πρόσεχε μόνο την Κυριακή γιατί όποιος προσπαθήσει να βασιλεύσει στο μυαλό και την ελεύθερη καρδιά σου, απλά θα καταλήξει να σου σπάσει τα νεύρα…
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Παρασκευή.

Αιγόκερως

Η φιλοδοξία σου θα αποδώσει με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Δευτέρα και Τρίτη είναι και οι δύο εξαιρετικές μέρες για να ξεκινήσεις εργασίες και να κάνεις πράγματα. Μπορεί να μην είναι όλοι στην ίδια φάση με σένα, να κυνηγήσουν επιτεύγματά δηλαδή, αλλά θα έχουν την νόηση να…σου φύγουν από το διάβα σου, είσαι πραγματικός οδοστρωτήρας! Τετάρτη και Πέμπτη θα έχεις το χρόνο και την νόηση να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις το που βρίσκεσαι, και μπορείς να βασιστείς στους φίλους σου να σε βοηθήσουν όπου μπορούν και χρειάζεσαι. Παρασκευή και Σάββατο πρέπει να μείνεις πειθαρχημένος στις λεπτομέρειες, αλλά προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να τριγυρίσει και να καταλάβει την ευρύτερη εικόνα! Η Κυριακή είναι εδώ για να σου δείξει ότι έχεις το μυαλό και την ρώμη να πετύχεις τα πάντα!
Η Δευτέρα σου φέρνει διαύγεια στα ερωτικά σου, πράγμα που χρειάζεσαι. Από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη υπάρχουν πολλές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά με αυτή τη ροή έρχεται και η ευκαιρία για αλλαγή. Βάλε το μυαλό σου και την καρδιά σου ενεργά στο τι θέλεις (εκείνη η διαύγεια που λέγαμε, τώρα έρχεται γάντι). Γύρω στην Παρασκευή, αν είσαι σε σχέση θα νοιώσεις ότι η σύντροφος σου σε πιέζει με επιμονή, και πιθανώς να απαντήσεις κι εσύ με επιμονή, οπότε ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είσαι επιφυλακτικός στα ερωτικά σου, αλλά το Σαββατοκύριακο αν επιλέξεις έναν (ρεαλιστικό πάντα) στόχο στον ερωτικό τομέα, θα είναι ευκολάκι να τον αποκτήσεις. Βγες από το καβούκι σου και άρπαξε την ευκαιρία.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Υδροχόος

Θα κάνεις πολύ στενές συνδέσεις και επαφές στα επαγγελματικά σου με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Δευτέρα και Τρίτη είναι τέλειες μέρες να κερδίσεις φίλους και συνεργάτες, και γιατί όχι να κάνεις καινούργιους; Είσαι όλα τα λεφτά και η μπογιά σου περνάει πανηγυρικά! Τετάρτη και Πέμπτη θα είσαι πιο χαλαρά, και λίγο πιο εσωστρεφής καθώς οι σκέψεις σου είναι πάνω στο ευρύτερο σχέδιο σου. Κάνεις αρκετή πρόοδο στην δουλειά σου; Παρασκευή και Σάββατο, θα βρεις ότι όλοι περιμένουν να πάρεις τα ηνία, σε μια ίσως πιο διασκεδαστική νότα. Οργάνωσε μια έξοδο με φίλους, νέους και παλιούς. Μην σκάσεις ιδιαίτερα για να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο το Σάββατο, απλά απόλαυσε ότι έρθει, και την Κυριακή άραξε τα κυβικά σου και απόλαυσε την μέρα!
Την Δευτέρα, μην σπαταλήσεις την σούπερ ρομαντική ενέργεια που έχει απομείνει από το Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον στείλε ένα γλυκό μήνυμα ή όρισε ένα ραντεβού για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Τα μικρά πράγματα σε κρατάνε απασχολημένο την Τρίτη και Τετάρτη, και αυτό σε προβληματίζει, καθώς θα προτιμούσες να χειρίζεσαι κάτι το πιο ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα. Μετά όμως την Πέμπτη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοιχτείς στην έμπνευση που σου φέρνουν τα άστρα στο διάβα σου, και να βάλεις φυσικά την προσωπική σου πινελιά. Οι σχέσεις είναι σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο, ενώ αν είσαι μόνη, θα ανακαλύψεις κάτι το εξαιρετικό.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Ιχθύς

Πρόσεχε τις συγκρούσεις στην αρχή της εβδομάδας, καθώς μπορεί να μην είναι όλοι με το μέρος σου την Δευτέρα και την Τρίτη, και ακόμα και συνεργάτες που έχουν φιλοδοξίες που πάνε ενάντια στα δικά σου σχέδια. Μην φοβηθείς να εξαργυρώσεις κάποια παλιά χάρη για κάτι που χρειάζεσαι την Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά με προσοχή. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε εκμεταλεύτει. Στάσου στο ύψος σου και υπερασπίσου τον εαυτό σου χωρίς να κάνεις βήμα πίσω! Αν μπορείς να καταστρώσεις ένα έξυπνο πλάνο την Παρασκευή ή το Σάββατο, να περιμένεις ότι θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Τα άστρα έρχονται να σε βοηθήσουν στην προσπάθεια σου να κάνεις το σωστό. Την Κυριακή πάρε τα ηνία, και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες σου, και θα περιμένουν να τους κατευθύνεις!
Ξεκουράσου νοητικά και ερωτικά την Δευτέρα, ίσως με την βοήθεια μίας χαλαρής ταινίας. Αν δεις κάποια ρομαντική κομεντί, θα είσαι στην κατάλληλη κατάσταση για την Τρίτη και μέχρι και την Πέμπτη, καθώς ο έρωτας θα είναι γεμάτος ευχάριστες στροφές στην πλοκή του. Ντύσου και στολίσου για τον ρόλο, και απόλαυσε το όσο μπορείς! Αν είσαι ελεύθερη, ώρα να περάσεις από…οντισιόν! Το Σαββατοκύριακο πάντως, θα νοιώσεις το κάλεσμα να συντονιστείς με τον πραγματικό κόσμο και πάλι, και με τα πραγματικά σου αισθήματα. Δυστυχώς θα είναι πιο πολύ δράμα παρά κωμωδία, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχει ελπίδα να γυρίσει σε κάτι πολύ γλυκό. Όλα είναι θέμα θέλησης και προσήλωσης!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Για οποιαδήποτε αστρολογική απορία έχετε, μην διστάσετε να μου στείλετε pm στο Facebook και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας απαντήσω.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ