Τα ζώδια για την εβδομάδα 9 με 15 Μαΐου

Τα ζώδια για την εβδομάδα 9 με 15 Μαΐου

Ο έρωτας, με έρωτα περνάει!

1291
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ζώδια

Με τον Δια να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Παρθένου (9/5), είναι μια καλή ημέρα για τα ζώδια να διευθετήσουν όποιες εκκρεμότητες τους έχουν ταλαιπωρήσει. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (10/5) δίνει την δυνατότητα για καλύτερη οργάνωση χρόνου, και ευνοεί την ενασχόληση με τα αισθηματικά.

Η συνέχεια της εβδομάδας συνεχίζετε εξίσου δυναμικά με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (11/5) κάτι που θα μας φέρει επιθετικότητα, κυρίως λόγο άγχους, οπότε προσοχή στο πως αντιμετωπίζουμε τους υπολοίπους.
Η Σελήνη συνεχίζει να μας επιρρεάζει, και σε τρίγωνο με τον Άρη (12/5) θα κάνει εύκολες τις μετακινήσεις και επιχειρηματικά μας σχέδια, ιδιαίτερα δε αν σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τρίγωνο Ερμή και Πλούτωνα (13/5) φέρνει οικογενειακά προβλήματα στην επιφάνεια που επιζητούν άμεσες λύσεις, ενώ στις 14/5, όπου και η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μας χτυπάει την πόρτα! Συναντήσεις από το παρελθόν με έντονο αισθηματικό χαρακτήρα, έρχονται να κλείσουν την εβδομάδα με το τρίγωνο Σελήνης και Ερμή (15/5).

Κριός

Η εβδομάδα σου ξεκινά εκρηκτικά, με την καλή έννοια. Η Δευτέρα κουμπώνει ιδανικά με το περιπετειώδες πνεύμα σου, καθώς θα βρεις αναπάντεχες ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα. Οι ρυθμοί πέφτουν από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, και θα πρέπει να βασιστείς στην γοητεία σου παρά στο να πράξεις ενεργά για να γίνουν πράγματα. Πέμπτη και Παρασκευή, θα υπάρχει πολύ έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, είτε μέσω τηλεφώνου ή mail. Θα χρειαστείς ευστροφία για να μείνεις στο παιχνίδι, και το Σαββατοκύριακο, θα ήταν φρόνιμο να κάνεις ένα διάλειμμα από την ταραχώδη, πνευματικά έστω, εβδομάδα σου και να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένεια σου.
Γεμάτος όρεξη για εξερεύνηση θα είσαι στην αρχή της εβδομάδας, και αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι καλή ώρα να δεις τι υπάρχει στην «αγορά» των social media, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση θα εμβαθύνεις τους δεσμούς που έχεις. Τετάρτη όμως, οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα καταπιέσουν τα ερωτικά σου, αλλά μην σε αγχώνει. Κάνε την δουλειά σου τώρα που είσαι ενθουσιώδης. Το πάθος σου, όσο και η ενέργεια σου είναι σε υψηλότατα επίπεδα Πέμπτη και μέχρι και το Σάββατο, και ο έρωτας και το παιχνίδισμα είναι στην σωστή πορεία αυτές τις μέρες. Ξέρεις τι να κάνεις, και ξέρεις και τι θέλεις. Κάνε ένα διάλειμμα από τον έρωτα την Κυριακή και γέμισε τις μπαταρίες σου. Καινούργια εβδομάδα έρχεται…
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Ταύρος

Πάρε το χρόνο σου σε ότι κάνεις, και έχε πίστη στο γνωστό σου μοτίβο και την υπομονή σου. Ακόμα και αν νοιώθεις την παρόρμηση να αλλάξεις ρυθμό και τρόπο, μην το κάνεις. Από Δευτέρα απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, θα μπορέσεις να ξεσπάσεις. Είσαι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό και δεν χρειάζεται να κρατηθείς άλλο. Πίστεψε με είναι ένας πολύ γοητευτικός συνδυασμός. Πέμπτη και Παρασκευή, επικεντρώσου στα κοντινά σχέδια σου και τις λεπτομέρειες. Δεν είναι καλή ώρα να κάνεις μακροπρόθεσμες υποσχέσεις και ειδικά για οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο πάρε το ρίσκο και μοιράσου με τους υπόλοιπους ανθρώπους τι νοιώθεις και τι σε προβληματίζει.
Έχεις πολύ γοητεία για να «κάψεις» καρδιές στην αρχή της εβδομάδας, και η σταθερότητα σου, αλλά και η ικανότητα σου να δεις σε βάθος τους άλλους, θα σου δείξει ποιος είναι πραγματικά τι, ακόμα και αν οι ίδιοι φοράνε τα προσωπεία τους. Όλα αυτά θα σε βάλουν σε σκέψεις για τα ερωτικά και ρομαντικά σου ιδεώδη που θα κρατήσει Τρίτη μέχρι και Πέμπτη. Από κει και έπειτα, κάποιος (σύντροφος, φίλος, νέα γνωριμία;) έρχεται για να δοκιμάσει την βολική σου ερωτική κατάσταση. Ναι θα σε ταράξει, αλλά μπορεί να είναι για κάτι πάρα πολύ καλό. Μοιράσου το με κάποιον καλό φίλο την Κυριακή και θα λάβεις μια έξτρα γνώμη που πραγματικά θα είναι μπόνους στις σκέψεις σου.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τρίτη.

Δίδυμος

Μην ψάχνεις για θαύματα, αλλά αναζήτησε συμβουλές από καλούς φίλους ή ακόμα και συνεργάτες σου με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Το ένστικτό σου είναι στο σωστό δρόμο την Δευτέρα, αλλά θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο με λίγη φιλική καθοδήγηση παραπάνω. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να παλέψεις με τα ελαττώματα σου. Το να πηδάς από κουβεντούλα σε κουβεντούλα στη δουλεία είναι οκ, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα χάσεις την συγκέντρωση σου και προβλήματα θα ξεπηδήσουν από το πουθενά. Πέμπτη και Παρασκευή δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να ολοκληρώσεις δουλειά, αλλά θα σου παρέχουν ευκαιρίες για πνευματώδες συζητήσεις, που μπορεί να κρύβουν και μικρά φλερτ. Το Σαββατοκύριακο μην γίνεις κυκλοθυμικός επειδή δεν μπορείς να έχεις αυτά που θες, συμβαίνει.
Οι σχέσεις, ή έστω οι υποψήφιες σχέσεις, είναι στα άστρα με την αρχή της εβδομάδας. Το να μπορέσεις να δεις την οπτική του άλλου θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα. Γύρω στην Τετάρτη η θέρμη σου και η τρυφερότητα σου θα είναι λίγο άστατες, ειδικά αν κάποιος προσπαθεί να σε «καβαλήσει». Δείξε τα δόντια σου, γιατί τα όρια πρέπει να μπαίνουν από νωρίς. Πέμπτη η άστατη καρδιά σου θα αντικατασταθεί με μια ανοιχτόμυαλη, και είσαι έτοιμος να δεις μια νέα οπτική σε ότι αφορά τα ερωτικά σου. Μία όμορφη αλλαγή έρχεται προς το μέρος σου μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου. Αν πρέπει να κάνεις κάποιο ξεκαθάρισμα την Κυριακή, καλύτερα να κρατηθείς μέχρι τουλάχιστον την αρχή της επόμενης εβδομάδας.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Παρασκευή.

Καρκίνος

Ο εγκέφαλος σου στροφάρει ακόμα τρελά στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το ίδιο και η μνήμη σου, αλλά καλύτερα να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις. Αυτή η νοητική σου δύναμη μπορεί να μεταμορφωθεί σε ακαταμάχητη γοητεία την Δευτέρα βράδυ και να συνεχίσει έτσι μέχρι και την Τετάρτη. Χρησιμοποίησε ατή την ώθηση στο χάρισμα σου για να κοινωνικοποιηθείς, ειδικά σε μεγάλες ομάδες. Οι άλλοι θα θέλουν να δώσεις το παράδειγμα και να τους οδηγήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή ρίσκαρε λιγάκι παραπάνω, και δοκίμασε κάτι νέο. Το Σαββατοκύριακο έχεις την ενέργεια και αυτοπεποίθηση να επιτύχεις τα πάντα.
Η Δευτέρα δεν είναι και η πιο καλή μέρα, για τα ερωτικά πάντα, οπότε σχεδίασε λίγο χρόνο για σένα και χαλάρωσε. Προετοιμάσου να ξηγηθείς στον γλυκό σου, ή σε κάποιον ενδεχόμενο γλυκό σου, γύρω στην Τετάρτη όπου και η επικοινωνία σου, λεκτική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής, μπορεί να παρερμηνευτεί σε κωμικά επίπεδα. Τα πράγματα που μαθαίνεις για τον έρωτα και για τον εαυτό σου μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου θα κρατήσουν για πολύ καιρό και ειδικά αφού σβήσουν τα τωρινά σου συναισθήματα. Κοίτα το δάσος και άσε το δέντρο για τώρα… Την Κυριακή είσαι εναρμονισμένος με τον κόσμο και η έκτη σου αίσθηση είναι στα κόκκινα!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Πέμπτη.

Λέων

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με το να μάθεις κάτι καινούργιο, ή να συναντήσεις κάποιος εντελώς άγνωστο για σένα άνθρωπο. Η Δευτέρα θα σου παρέχει αναπάντεχες ευκαιρίες να δοκιμάσεις και να τεστάρεις τις απόψεις σου για όλα. Από Δευτέρα απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη, μπορεί να βρεις το εαυτό σου να είναι κάπως εμμονικός με το εγώ του και το κοινωνικό του στάτους. Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι πάντα καλό, απλά θυμήσου να κάνεις ότι κάνεις για του σωστούς λόγους και όχι για φιγούρα. Πέμπτη και Παρασκευή είναι καταπληκτικές ημέρες να βρεθείς με φίλους και να πέσετε με τα μούτρα σε σκληρό brainstorming ακόμα και αν δεν φαίνεται να έχει (για τώρα έστω) αποτέλεσμα. Το Σαββατοκύριακο ακολούθησε το ένστικτό σου. Οι υποσυνείδητες σκέψεις σου θα σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει να πας.
Η πρόθεση σου να κάνεις μια γλυκιά εισαγωγή την Δευτέρα ή Τρίτη θα έχει ραγδαία αποτελέσματα οπότε μην διστάσεις να το κάνεις. Ίσως να θες να προσέξεις λίγο με τον εγωισμό σου γύρω στην Τετάρτη, καθώς μπορεί να αδιαφορήσεις για τις σκέψεις και αισθήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου, αλλά θυμήσου ότι σε μια σχέση είναι πάντα δύο. Παρασκευή ή Σάββατο το ανεξάρτητο πνεύμα σου ιντριγκάρει κάποιον ιδιαίτερα, ο οποίος είναι στα ίδια πρότυπα με εσένα, κάτι που κάνει το συνδυασμό σας ιδιαίτερα καυτό. Το ένστικτο σου πρακτικά ουρλιάζει για το τι να κάνεις με τα ερωτικά σου την Κυριακή, αλλά και μερικές ερωτήσεις προτού δράσεις, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Δευτέρα.

Παρθένος

Συντονίσου με τον πραγματικό σου σκοπό στην αρχή της εβδομάδας, και η Δευτέρα θα σου δώσει μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς και προσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου από το το μηδέν. Πρόσεχε όμως καθώς αυτή η ανανέωση μπορεί να φέρει συγκρούσεις με τους υπολοίπους. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, ψάξε για ευκαιρίες για ταξίδια και διεύρυνε τους ορίζοντες σου, ακόμα και αν είναι μικρά (η και μεταφορικά) ταξίδια. Πέμπτη και Παρασκευή η φινετσάτη ευφυΐα σου θα μπει σε λειτουργία για να αντιμετωπίσει ένα ενοχλητικό πρόβλημα, απλά κράτα την επικοινωνία σου ξεκάθαρη. Το Σαββατοκύριακο απόλαυσε την κοινωνικοποιήση και βρες στήριξη από γυναίκες του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Ξεπέρασε λίγη ερωτική ένταση την Δευτέρα καθώς το να χαλαρώσεις θα δώσει τον ρυθμό για σένα για την υπόλοιπη εβδομάδα. Για παράδειγμα, από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη, όταν και οι πιθανότητες ανοίγουν για σένα διάπλατα στον ερωτικό τομέα. Κανόνισε ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σου, αν έχεις, και αν είσαι ακόμα ελεύθερη, είναι η ώρα να δοκιμάσεις κάποιο είδος speed dating. Είναι αποδοτικό και σε ελκύει και η ιδέα του. Κρατώντας αυτό το ανοιχτό μυαλό για σχεδόν τα πάντα, φέρνει νέες έξυπνες ιδέες γύρω στην Παρασκευή και για όλο το Σαββατοκύριακο και σου δίνει μια ακαταμάχητη σπίθα, την οποία ο κόσμος βρίσκει απελπιστικά σέξι!
Η τυχερή σου μέρα, είναι η Τετάρτη.

Ζυγός

Προσοχή σε θέματα σχέσεων στην αρχή της εβδομάδας. Η Δευτέρα θα έρθει παρουσιάζοντας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές τόσο στην δουλειά, όσο και στα αισθηματικά σου, και θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να επιτύχεις μαι ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό και στον αλτρουισμό. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, η διάσημη χάρη σου και διπλωματία, θα είναι στο επίκεντρο. Θα βρεις θαυμασμό και «χειροκρότημα», αλλά και οι υπόλοιπες ικανότητες σου που βοηθούν στο να γεφυρώνουν σχέσεις θα έρθουν προς τα έξω. Πέμπ και Παρασκευή δεν το έχεις μόνος. Βρες κόσμο να μοιραστείς τις σκέψεις σου, και ειδικά αυτές που αφορούν ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, ή να δοκιμάσεις κάτι νέο. Το Σαββατοκύριακο τα κεφάλια μέσα και μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμα και τον στόχο που έχεις θέσει.
Τα ερωτικά σου θα βρεθούν σε δοκιμασίες την Δευτέρα και Τρίτη, και θα πρέπει να εκφραστούν ξεκάθαρα από εσένα. Έχεις την λόγια ικανότητα για να το κάνεις και όχι μόνο. Οι αντιδράσεις που θα λάβεις, δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από φανταστικές. Γύρω στην Τετάρτη, το να αναλύεις ξανά και ξανά μια παλιά ερωτική σου σχέση είναι ένα τρυπάκι που μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα, αλλά τι καλό θα σου κάνει; Δυναμική και προοδευτική σκέψη θα είναι εύκολη για σένα μεταξύ Πέμπτης και Σαββάτου, ενώ ραντεβού, ειδικά αυτά που αφορούν νέες δραστηριότητες, θα είναι εξαιρετικά. Η Κυριακή είναι μόνο για σένα, για να ξεκουράσεις την καρδιά σου από όλα όσα συμβαίνουν, άλλωστε το κέρδισες με το σπαθί σου.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Πέμπτη.

Σκορπιός

Πρόσεχε σε συγκρούσεις που έρχονται προς το μέρος σου καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Δευτέρα θα βρεθείς να «κουτουλάς» κεφάλια με κάποιον που δεν μοιράζεστε την ίδια οπτική γωνία, αλλά λίγη ανιδιοτέλεια από μέρος σου μπορεί να εκτονώσει την κατάσταση. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, θα βρεις τον εαυτό σου στα μαχαίρια με τις ιδέες και την ατζέντα των υπολοίπων, αλλά ο ανταγωνισμός θα γίνει καλύτερος και πιο ουσιαστικός. Μια καλή μάχη πάντα αξίζει να δοθεί, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις υποχωρήσεις και ο ίδιος. Πέμπτη και Παρασκευή δώσε βάση στα ψιλά γράμματα. Ο «διάβολος» κρύβεται εκεί, και περιμένει να πάρεις αυτό το ρίσκο που θα σε χαντακώσει. Το Σαββατοκύριακο, απλά παρέδωσε τον έλεγχο και πήγαινε με το κύμα.
Μήπως σκέφτεσαι κάποιο μεγάλο ή μικρό ερωτικό πλάνο για καιρό; Κράτα το λιγάκι ακόμα την Δευτέρα, καθώς η ενέργεια που υπάρχει από Τρίτη αλλά και την Τετάρτη είναι ιδανικές για να το βάλεις σε λειτουργία. Πάρε πρωτοβουλία, είτε έχεις σχέση είτε είσαι στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Αν είσαι στους πρώτους, μπορείς να περιμένεις μερικές μαγικές και αρμονικές στιγμές γύρω στην Παρασκευή με το ταίρι σου, αλλά να είσαι προετοιμασμένος να δεις και την δική τους οπτική. Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα για τα ερωτικά αυτής της εβδομάδας, οπότε κάνε τα σχέδια σου από νωρίς, και πάρε την αγαπημένη σου για μια ρομαντική έξοδο που θα αποφέρει μαγικούς καρπούς.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Τοξότης

Υπολόγισε στο γεγονός ότι θα βγάλεις πολύ δουλειά στην αρχή της εβδομάδας, και αυτό γιατί η σύνηθες ανέμελη στάση σου θα επισκιαστεί από μια έκρηξη ενέργειας την Δευτέρα, που θα σε κάνει σούπερ παραγωγικό. Από το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη, η πρόσχαρη προσαρμοστικότητα σου θα τεσταριστεί, καθώς καλείσαι να ακροβατήσεις με άπειρες λεπτομερείς και απαιτήσεις. Πέμπτη και Παρασκευή μην αγχωθείς αν δεν προχωράει πολύ η δουλειά σου, καθώς τώρα οι λέξεις μετράνε πιο πολύ από τις πράξεις! Το Σαββατοκύριακο απλά ακολούθησε την διάθεση σου, και μην κωλώσεις σε δύσκολες ερωτήσεις που μπορεί να λάβεις.
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την καρδιά προσηλωμένη την Δευτέρα και Τρίτη, και μπορεί να εκπλαγείς από τα γλυκά και όμορφα πράγματα που μπορεί να παρατηρήσεις. Δείξε την αυτοπεποίθηση που έχεις, σου πάει τρέλα. Οικονομικά θέματα ίσως χρειαστούν την προσοχή σου γύρω στην Τετάρτη, οπότε μην κάνεις σχέδια για κάποιο ακριβό ραντεβού. Από Πέμπτη όμως και μέχρι και το Σάββατο μπορείς να γίνεις γενναιόδωρος, και με την φοβερή αίσθηση του χιούμορ σου, τα ειλικρινή συναισθήματα σου και τις ζεστές σου κινήσεις, τα ραντεβού σου θα είναι…φωτιά. Θα σε αγαπήσουν απλά για αυτό που είσαι, αν φυσικά αξίζουν τον δικό σου χρόνο και ενδιαφέρον, και τι καλύτερο από αυτό; Η Κυριακή θα σου φαίνεται απελπιστικά αργή…και θα είναι, οπότε ένας καλός δυναμικός ύπνος θα πρέπει να παίξει δυνατά στα σχέδια σου.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Αιγόκερως
Βάλε σαν προτεραιότητα σου την οικογένεια και την ιστορία στην αρχή της εβδομάδας, καθώς η Δευτέρα σε βρίσκει να σκέφτεσαι την ευρύτερη εικόνα και να προσπαθείς να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλίσεις την ασφάλεια και σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη, η δημιουργικότητα σου θα ανέβει και θα σε βοηθήσει να βρεις καινοτόμους τρόπους να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που προκύπτουν, και να διασκεδάσεις και λίγο στην πορεία. Πέμπτη και Παρασκευή είναι καλές μέρες για να είσαι ξεκάθαρος με τον κόσμο, και μην διστάσεις να μπεις κατευθείαν στο ψητό των συζητήσεων. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και φρόντισε να μην πάρεις προσωπικά την κριτική των άλλων.
Λατρεύεις όσο τίποτα να καταστρώνεις σχέδια και να μένεις πιστός σε αυτά, και ο τομέας των ερωτικών σου δεν είναι εξαίρεση. Δυστυχώς όμως κάποια αναπάντεχα πράγματα σου κάνουν νερά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Δεν χρειάζεται άγχος, λίγες πινελιές εδώ κι εκεί στην στρατηγική σου και μια μεγάλη προσαρμογή στην κοσμική ενέργεια τα βάζει όλα πίσω σε τροχιά επιτυχίας για σένα κάπου μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης. Κάποιος σημαντικός για εσένα θα εντυπωσιαστεί! Γύρω στην Παρασκευή, τα υλικά πράγματα και τα χρήματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου, αλλά δώσε χρόνο και δημιουργική σκέψη στην αγάπη. Ότι σκεφτείς σε αυτόν τον τομέα είναι άκρως πραγματοποιήσιμα αυτή την γλυκιά Κυριακή.
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Τετάρτη.

Υδροχόος

Το μυαλό σου θα βομβαρδιστεί από ιδέες γεμάτες έμπνευση καθώς ξεκινά η εβδομάδα και η Δευτέρα θα αποδειχτεί να είναι εξαιρετική ημέρα για να θέσεις σε εφαρμογή μερικές από αυτές. Η ενασχόληση σου με περίεργες και ενδιαφέρουσες ιδέες θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, ακόμα και αν το μόνο που κάνεις είναι απλά να μην βαριέσαι. Πέμπτη και Παρασκευή, έχε τα μάτια ανοιχτά για ρομάντζα που θα κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα, ειδικά αν αφορά κάποια νοητική σύνδεση που μετατρέπεται σε φλερτ. Το Σαββατοκύριακο δώσε βάση στις λεπτομέρειες και μείνε πιστός στην ρουτίνα σου.
Η ήδη τεράστια καρδιά σου, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και έχει περισσότερο χώρο για φίλους και έρωτες, κάτι που ισούται με περισσότερη χαρά και διασκέδαση. Είναι υπέροχο να είσαι εσύ τώρα! Γύρω στην Τετάρτη, η αγάπη βαδίζει με περίεργους τρόπους, και όπως ξεκίνησες να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει, η ενέργεια αλλάζει σφόδρα περίπου την Πέμπτη και φέρνει τόνους θετικών πιθανοτήτων, κάτι που θα κρατήσει και μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Οργάνωσε τα ραντεβού για Πέμπτη, Παρασκευή ή και Σάββατο βράδυ για το μάξιμουμ της ενέργειας αυτής!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι η Κυριακή.

Ιχθύς

Με μυστήριο ξεκινά αυτή η εβδομάδα για σένα Ιχθύ. Η Δευτέρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με γρίφους που χρειάζονται λύσεις ή παζλ που πρέπει να κολλήσεις τα κομμάτια τους, αλλά είναι κάτι που αγαπάς να κάνεις ούτως ή άλλως και το κάνεις καλά. Από το απόγευμα και μέχρι και την Τετάρτη βγάλε προς τα έξω την πιο ζεστή και αγαπησιάρικη πλευρά σου, είτε αυτό σημαίνει ένα ρομαντικό δείπνο, είτε απλά να πεις σε κάποια πως πραγματικά νοιώθεις. Πέμπτη και Παρασκευή μην αφήσεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω, πρέπει να κρατήσεις την συναισθηματική και νοητική σου ευελιξία για την ώρα. Το Σαββατοκύριακο ο κόσμος είναι η πίστα σου, και οι υπόλοιποι ανυπομονούν να δουν την «παράσταση» σου.
Η τύχη στα θέματα του έρωτα αφορούν καθαρά το να είσαι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας, οπότε να είσαι κινητικός και όχι στάσιμος, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ένας αναπάντεχος έρωτας μπορεί να σε τοξεύσει γύρω στην Τετάρτη, βάζοντας σε, σε πιο ερωτική φάση. Αυτό σου πάει πολύ! Παρασκευή και Σάββατο φέρε τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον στην πραγματικότητα, και όταν μιλάμε για το ερωτικό σου μονοπάτι, προσπάθησε να βρεις οδούς που γουστάρεις να περπατήσεις, αλλά φρόντισε να είναι κάπως προσγειωμένη. Η Κυριακή είναι για σένα και για όποιον θελήσεις να μοιραστείς τον χρόνο σου μαζί τους. Τυχερός όποιος και αν είναι!
Η τυχερή σου ημέρα, είναι το Σάββατο.

Για οποιαδήποτε αστρολογική απορία έχετε, μην διστάσετε να μου στείλετε pm στο Facebook και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας απαντήσω.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ