Βολές Κουμουτσάκου για νέα μέτρα

Βολές Κουμουτσάκου για νέα μέτρα

951
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Κουμουτσάκος για νέα μέτρα

Βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σχετικά με τα νέα φορολογικά μέτρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ. Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για εκμηδένιση κάθε πιθανότητας για ανάπτυξη, με αφορμή τα λεγόμενα του κ. Βάλντις Ντομπρόβσκις, αντιπροέδρου τις Κομισιόν.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος κυρίως σε προεκλογικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα και στις επιθέσεις του στην προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ, δήλωσε πως πια ο πρωθυπουργός συνειδητά επιλέγει τα νέα μέτρα, τα οποία – όπως υπογραμμίζει – θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο το δείκτη ανεργίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δηλωσε:

«Τώρα πια το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία. Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία, είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων Τσίπρα – Καμμένου. Δεν τους το επέβαλε κανείς.

Δυναμιτίζουν, έτσι, κάθε προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Επιλέγουν αυτό που γνωρίζουν. Τη διαιώνιση και την ανακατανομή μιζέριας.

»Και όχι αυτό που δεν πιστεύουν και δεν ξέρουν. Δηλαδή την ανάπτυξη, την παραγωγή πλούτου και θέσεων εργασίας, ειδικά για τους νέους που κυρίως, εκείνοι, αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας. Αυτές είναι οι δραματικές συνέπειες όταν η ιδεοληψία συναντά και συνεργάζεται με την ανικανότητα».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ