Διαγωνισμός Sτάση News: Τριήμερο για 2 άτομα στις Σπέτσες

Διαγωνισμός Sτάση News: Τριήμερο για 2 άτομα στις Σπέτσες

5446
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tο καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι προετοιμάζετε τις αποδράσεις σας! Τονώστε την ψυχολογία σας παίρνοντας μια ακόμα ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης! Το Stasi News σας πάει τριήμερο στις Σπέτσες!

Διεκδικήστε το τριήμερο- Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό

Το Stasi News μέσω του διαγωνισμού που ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου και τελειώνει την Πέμπτη στις 26 Μαΐου  σας χαρίζει ένα τριήμερο (διαμονή δύο βράδια) στις Σπέτσες. Το τριήμερο είναι για τις 27, 28 και 29 Μαΐου.

Όροι – βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό:

– Like/Μου αρέσει, στην επίσημη σελίδα μας στο facebook. Μπορείτε με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο να μας βρείτε, εύκολα και γρήγορα.

https://www.facebook.com/stasinews/?ref=hl

– Share/Κοινοποίηση, το άρθρο για τον διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη στις 26 Μαΐου επιλέγοντας τυχαία έναν από τους χρήστες που θα κάνουν κοινοποίηση τον διαγωνισμό! Ο νικητής ή η νικήτρια θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα που θα λάβει από την επίσημη σελίδα του Stasi News.

2 άτομα ένας νικητής!

Το έπαθλο του διαγωνισμού αφορά 2 άτομα, ωστόσο ο νικητής θα είναι ένας! Πάρτε τον καλό σας ή την καλή σας ανάλογα τις προτιμήσεις σας, φίλο/η και καλό ταξίδι! H κλήρωση θα βγάλει 3 κατά σειρά διαφορετικούς νικητές σε περίπτωση που ο πρώτος επιλαχών για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να πάει.Το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή ή στον τρίτο ανάλογα με την δυνατότητα που θα έχει και ο δεύτερος! Η διαμονή σας αφορά ένα δίκλινο δωμάτιο με θέα το λιμάνι της Ντάπιας στο ξενοδοχείο Αλεξανδρή. Ανάλογα με την επιθυμία του νικητή το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτιο με δύο μονά ή ένα διπλό κρεββάτι.

unnamed

Το Ξενοδοχείο Αλεξανδρή, είναι ένα φιλικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην καρδιά της Ντάπιας, το κεντρικό λιμάνι των Σπετσών. Χτίστηκε το 1977, και λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια από την οικογένεια Αλεξανδρή. Η αισθητική των χώρων του μαρτυρά τη διάθεση σύνθεσης της αυθεντικά ρετρό ατμόσφαιρας του με την άνεση που προσφέρει το καινούριο. Η πλεονεκτική του θέση σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία, κάνουν το ξενοδοχείο μια ιδανική επιλογή προσιτής διαμονής στις Σπέτσες! Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ξενοδοχείο πατήστε εδώ!

Σημείωση: Tα άτομα που εργάζονται στο Sτάση News εξαιρούνται από την κλήρωση για το τριήμερο!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ